Waarom je beter voor L’ANZA Healing HairCare kiest

beschermt body GeenDierenProef glans glutenvrij haarkleur healing herstelt l'anza parabeenvrij recycleerbaar soepel sterk sulfaatvrij verzegelt verzorgend zijdezacht

Heb je last van vet haar, futloos haar, een droge hoofdhuid , jeuk , schilfertjes , …

Allemaal veel problemen die we gelukkig écht kunnen voorkomen en genezen met L’anza Healing Hair Care. L’anza Healing maakt gebruik van de buitengewone genezende kracht van moeder natuur in al haar producten . Omdat wij vinden dat iedereen het recht heeft om het juiste advies te krijgen , geven we jullie met plezier onze ervaring mee over onze professionele producten, heb je een vraag : aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons zodat we het juiste product voor jouw haar en hoofdhuid kunnen geven .

Alle producten van l’anza zijn heel zuinig , je kan 70 tot 90 wasbeurten halen uit 1 fles Healing L’anza shampoo , met andere woorden : Je doet 4 of zelf 5 x langer met een l’anza healing product waardoor het goedkoop wordt in gebruik .

Waarom gaan we zeker voor L’anza healing gaan kiezen ?

De grootte van de moleculen zijn heel belangrijk , hoe kleiner de moleculen… hoe dieper dat ze in de haarschacht kunnen binnendringen, daar begint het herstellen en versterken van jouw haar . We kunnen met zekerheid zeggen dat L’Anza Healing een moluculaire gewicht heeft van 150 en dat betekent dat de moleculen heel bijzonder klein zijn , We weten dat er professionele merken zijn met een moluculaire waarden van 2 000 en de shampoo die men in de winkel koopt tussen de 15 000 en 20 000 moluculaire waarden heeft .

We kunnen met trots zeggen dat L’ANZA één van de weinige merken is die daar open is geweest over de hoeveelheid keratine en produtie proces

En we kennen geen enkel merk met kleinere moluculen waarden dan Healing L'Anza.

Let op : Van zodra de molecuul hoger is dan 300 , kan het niet meer in het haar maar ligt het er gewoon bovenop en leggen daardoor een filmlaag om het haar !

L’ANZA heeft daarnaast de affiniteit met menselijk haar gemaximaliseerd én hun keratine bevat bijna alle 19 aminozuren die ieder hun eigen functie vervullen. Tot slot hebben ze een speciale techniek ontwikkeld waardoor keratine 2x zo lang in het haar blijft (in vergelijking met andere merken). Hiervan weten we zeker dat de kwaliteit hoog ligt.

UV-stralen zijn al lang berucht om hun schadelijke werking voor de huid . Maar deze stralen kunnen ook het haar beschadigen en zij een van de grootste oorzaken van het verbleken van de kleur . L’Anza is het enige merk dat UV-kleurbeschermers gebruikt tegen de verschillende UV-stralen (uva , uvb en uvc ) en dus maximale bescherming garandeert tegen beschadiging en kleurvervaging .

Heb je gekleurd haar ? 

Kies dan voor de Healing Colorcare , ze houden kleurpigmenten vast en voorkomen dat de kleur verbleekt . De producten van L’Anza ColorCare geven extra kleurbescherming dankzij het Flower Shield Complex. De haarkleur blijft tot 107% langer behouden.

Het Flower Shield Complex is een specifieke combinatie van bloemenextracten , die erop gericht zijn om het haar te beschermen en verbleken te voorkomen . De formules van L’Anza Healing ColorCare bevatten dezelfde krachtige antibleek beschermers als de bloemen gebruiken voor de bescherming van hun eigen kleuren . Krachtige plantenextracten zijn onttrokken aan zeven , kleurspecifieke bloemen : echinacea ( rode zonnehoed ) , korenbloem , groene orchidee , roos , calendula , hibiscus en witte gardenia . Deze bloemen zijn geselcteerd , omdat ze speciale ingredienten bevatten die kleuren beschermen in specifieke UV-golflengtes.

Deze zeven extracten zorgen voor een bescherming van het complete kleurspectrum en voorkomen het verbleken van elke nuance in het haarkleurenpalet.

Het resultaat : de haarkleur blijft langer mooi en stralend , zelf de meeste felrode tinten . Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat het Flower Shield Complex; samen met de L’Anza sulfaatvrije shampoo en herstellende eigenschappen , de levensduur van de haarkleur verlengt tot 107%

We helpen het haar herstellen.We helpen de aarde herstellen.

L’Anza Healing ondersteunt een gezonde en duurzame aarde

-Recycleerbaar materiaal

-Schone lucht’-formules

-Bescherming van ons regenwouden

-Geen dierenproeven !

-Glutenvrij

-Parabeen veilig

-Geen carinogenen

-Grondig getest om te verzekeren dat de ingredienten de hoogste kwaliteit hebben en veilig zijn.


Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd